Magento support.

Houdt uw shop up-to-date.

"Ieder systeem dient up-to-date te zijn", dat is een zin die regelmatig voorbij komt.

Of het gaat om een computer, telefoon, server of uw Magento shop.

Maar wat wordt hier nu mee bedoeld en waarom is dit zo belangrijk?

Alle systemen zijn opgebouwd uit code regels die uitgevoerd worden. Omdat deze regels vanuit de makers van de software geschreven zijn, gaan wij ervan uit dat deze regels goed zijn.

Maar wat als dat niet zo is en u een foutmelding op uw scherm ziet? Dan moet de betreffende code regels aangepast worden zodat de fout niet meer voorkomt.
Software is onzichtbaar opgebouwd uit diverse systemen en samen moet er een goed werking zijn. Maar daarvoor worden ook externe systemen gebruikt zoals een dataabase zoals mySQL of PHP.
Zonder deze code kan Magento niet werken, maar is het ook belangijk dat alle deze onderliggende systemen goed op elkaar aansluiten en de juiste versies gebruikt worden.

Het kan ook voorkomen dat er een 'lek' in de beveiliging van een systeem gevonden wordt. Deze lekken worden normaliter netjes gemeld aan de maker van de software en deze veranderd dan de code regels zodat het 'lek' dichtgezet wordt. Maar niet alleen software makers vinden deze lekken, ook hackers vinden ze en proberen zo uw shop binnen te komen om daar speciale software te installeren die allerlei illigale zaken uitvoeren zoals de 'phishing' software van banken.

Om dit zo veel mogelijk te voorkomen is het noodzakeliijk om een update zo snel mogelijk nar het uitbrengen ervan te installeren. Dit kunt u niet zelf doen, maar doent door een Magento support expert gedaan te worden. 

Als u er zeker van wilt zijn, dat uw systeem gelijk na upbrengen van een update naar de laatste versie gebracht wordt, dan kunt u bij ons een update abonnement afsluiten. Wij updaten dan uw shop en garanderen dat de shop goed werkt. U betaalt dan geen extra kosten als er na de update iets niet werkt. Wij zoeken dat dan uit en lossen het op. Alles is inbegrepen in het maandbedrag dat u betaald.

 

Altijd up-to-date. Vanaf €99/m.

Er is al een update abonnement vanaf €99,- exclusief btw per maand.

 

Heeft u na oplevering wensen of loopt u ergens tegenaan? Wij lossen de problemen graag voor u op of installeren op uw verzoek extensie(s) voor u.

 

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.