Beschikbaarheid = essentieel.

De beschikbaarheid van uw webshop is essentieel, dat geldt voor ieder bedrijf dat een webshop gebruikt voor de afzet van producten.

Het is daarom zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat uw webshop voldoende beveiligd is tegen kwaadwillenden en voorzien is van de correcte updates om standaard problemen te voorkomen. Ondanks dat het een bekend gegeven is, kunnen wij het belang van het up-to-date houden van uw webshop niet genoeg benadrukken. Uitvoeren van zogenaamde "patches" is de meest gebruikte- en essentiƫle methode om de beveliging goed te houden. Wilt u gebruik maken van de laatst beschikbare functionaliteiten, kies er dan voor om uw webshop te laten updaten.

Wij zijn 24x7 bereikbaar, ook in het weekend.

Magento = complex.

Magento is een zeer bekend webshop systeem, dat open source beschikbaar is en daarom heel veel gebruikt wordt als webshop systeem. 
Magento kan daarnaast uitstekend uitgebreid worden met extensies voor extra functionaliteit. Deze extra functionaliteit kan heel ver gaan, er zijn duizenden extensies beschikbaar. Wel is het erg belangrijk dat u als webshop eigenaar begrijpt dat, hoe meer extensies er in een webshop systeem zitten, hoe complexer de webshop is. Het aantal extensies heeft niet alleen gevolgen voor het up-to-date houden, maar ook voor de snelheid en de algemene werking van de webshop. Netwrk kan u hier vanzelfsprekend uitstekend in ondersteunen, waarbij wij het zeer belangrijk vinden zo veel mogelijk binnen de standaard functionleit van Magento zelf te blijven en alleen het noodzakelijke op te lossen met extensies.

Excellente support = voor serieuze webshop eigenaren.

Wij streven naar het leveren van Excellente support. Wij nemen uw webshop zeer serieus, maar wij verwachten dat u dat ook doet. Het woord 'ff' gebruiken wij liever niet, werk leveren wij altijd rustig en verzorgt af.

U verwacht heel wat van ons, maar wij verwachten ook wat van u:
onze Magento support is daarom bedoeld voor serieuze webshop eigenaren.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.